Anket "Gençler" dedi, sandık ne diyecek?

AK Parti, 28. Dönem Denizli Milletvekili aday listesinde görmek istedikleri isimleri belirlemek amacıyla sandık başına gidiyor. Temayül öncesi yaptığımız taptığımız ankette gençler ön plana çıktı. 


Adalet ve Kalkma Partisi'nde bugün temayül yoklaması heyecanı yaşanacak. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den Denizli Milletvekili olabilme adına belirlenecek 7 kişilik listede yer alabilmek adına aday adayı olan 40 isim, temayül yoklamasında delegelerin huzuruna çıkacak.

ANKETİMİZDE GENÇLER ÖN PLANA ÇIKTI

Denizli'de siyaseti gündemini belirleyen ve gelişmeleri yakından takip eden www.denizlidesiyaset.com internet haber sitesinin temayül yoklaması öncesinde okurları arasında düzenlediği, iki gün süren ve bu akşam sora edecek anket çalışmasında gençler ön plana çıktı.

Yaklaşık 1800 oyun kullanıldığı ilk iki günde en çok oyu alan isim Merkezefendi Önceki Dönem İlce Başkanı Ekrem Başer oldu. Yüzde 25 oy dilimi yakalayan Başer'i yüzde 22 ile İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer takip etti. Bir dönem Çameli Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Ahmet Yusuf Sökmen yüzde 13 oy alarak üçüncü sırada yer aldı. Bu isimleri yüzde 9'luk oy dilimi ile Genç Askon Genel Başkan Yardımcısı Bekir Çakır ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Çağlar Altunbaş takip etti. Yüzde 6'lık dilimde ise sürpriz bir isim olan Denizli Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünden emekli Yavuz Kaplan yer aldı.

BU AKŞAM SONA ERECEK OLAN ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Mustafa Karapınar