Ankara'da Denizli konuşuldu

Denizli Alperen Ocakları, Ankara'da gerçekleştirilen Gençlik Kurultayı'na katıldı. Tüm Türkiye'den ocak mensuplarının katıldığı kurultayda en geniş katılımı sağlayan il Denizli oldu. Denizli Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Uçan, kurultayda kendilerini yalnız bırakmayan Alprenlere teşekkür etti.

Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın geçtiğimiz Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği Gençlik Kurultayına Denizli Alperen Ocakları 1300 kişilik tam kadrosu ve 21 otobüs ile katıldı. Türkiye genelinde sadece Denizli’den bu kadar geniş bir katılım sağlandığını söyleyen Denizli Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Uçan, " Alperen Ocakları Genel Başkanımız Samet Bağcı, BBP Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Tarı Sarı, BBP Denizli İl Başkanımız İsmail Karateke, İl ve ilçe teşkilatlarımız başka olmak üzere Acıpayam Ocak Başkanımız Ahmetali Özmen, Honaz İlçe Başkanımız Salih Mankır, Kale Ocak Başkanımız Mehmet Çayabak, Buldan Ocak Başkanımız Halil Karaburun'un büyük organizasyonda emeği fazladır. Bu anlamda Denizli birlik ve beraberlik mesajını hakkıyla vermiştir" dedi. 

DENİZLİ'YE PARANTEZ AÇTILAR

Genel Merkezin katılım için kendilerine teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Uçan, “Gençlik kurultayında bizleri yalnız bırakmayarak güvenen, Ankara’ya kadar gelen ocak mensuplarımıza ve gençlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Salona girerken gövde gösterisi yaptıklarını da anlatan Başkan Uçan, “Denizli’nin adına yakışır bir şekilde salona girdik. Bütün gözler bizdeydi, bu bizleri çok duygulandırdı. Salonda muazzam bir ilgi, alaka oldu. Kurultay sonrasında Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ettik, dualarımızı okuduk. Ardından şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ebedi istinatgâhı olan Tacettin Dergâhına giderek, hep beraber dualarımızı gerçekleştirdik. Bizimle beraber gelen gençler, programdan ve ambiyanstan son derece etkilendi. Ocağımızın son dönemlerde yapmış olduğu çalışmalar bizleri bu noktaya getirdi. Daha ileriye gitmek için elimizden gelen bütün gayreti saf edeceğiz. Bizlere güvenen teşkilat mensuplarının yüzünü kara çıkarmayacağız” dedi.



denizli alperen ocakları denizli alperen ocakları başkanı mustafa uçan mustafa uçan mustafa uçan denizli denizli mustafa uçan alperen alperen ocakları