Altunbaş ve Bilgin Ankara'da temaslarda bulundu

AK Parti'den Kale Belediye Başkan Aday Adayı Osman Bilgin ve Baklan Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Altunbaş, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ile görüştü. Her iki isimin görüşmelerden memnun ayrıldığı öğrenildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde Belediye Başkan aday adayı olan isimler seçim sürecine dair çalışmalarını aralıksız yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Bir yandan seçim bölgelerinde başta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen isimler, diğer yandan da Ankara temaslarını sıklaştırırdı. Bu isimlerden en çok dikkat çeken ve parti kulislerinde aday gösterilebileceklerine dair ciddi değerlendirmeler yapılan Kale Belediye Başkan Aday Adayı Osman Bilgin ve Baklan Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Altunbaş, Ankara'da temaslarını gerçekleştirdi. AK Parti'de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Erkan Kandemir başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci ve Denizli Milletvekilini ziyaret eden Bilgin ve Altunbaş sürece dair değerlendirmeler yaptı.

ANKARA TEMASLARI OLUMLU GEÇTİ

Ankara'daki temaslarını www.denizlidesiyaset.com'a değerlendiren Kale Belediye Başkan Aday Adayı Osman Bilgin, Türkiye'nin ikinci yüzyılında yerel anlamda kalkınmadaki başarıyı taçlandırmak için Kale ilçesinde yapılan hizmetlerin üzerine daha fazlasını koyabilme adına yola çıktığını anlatarak Ankara'da yaptıkları görüşmelerin verimli geçtiğini söyledi. Baklan Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Altınbaş ise değerlendirmesinde, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ile yapılan görüşmelerin kendilerini daha çok motive ettiğini söyledi. Aday olan isimlerin Denizli seçim bölgelerine hizmet destanları yazmaya devam etmek için 31 Mart'ta yapılacak seçimlere inançlı ve kararlı bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Osman Bilgin Muhammet Altubbaş AK Parti Denizli aday adayi denizi yerel seçimler nihat zeybekci erkan kandemir