Alperenlerden mesaj: Bayrak yere düşmeyecek

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Mircan:'' Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'ndan aldığımız bayrağı en ileri götürmek için bütün Alperenlere iş düşüyor" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl başkanlığına atanan Yasin Yolcu’ya hayırlı olsun’a  Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Kürşat Mircan geldi. Mircan Delikliçınar meydanında bulunan Ocak binasında onlarca Alperenle gündem değerlendirmesinde bulunduktan sonra Delikli Çınar meydanında bulunan Denizli’nin temsili horoz heykelinin önünde  Alperen ocakları ve Büyük Birlik Partisi üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Alperen Ocakları Eğitim Kültür  ve Dayanışma  Vakfı Denizli İl başkanlığına atanan Yasin Yolcu’ya hem hayırlı olsun hem de Denizli’ye ziyarete gelen Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Mircan gündemi değerlendirdi. Denizli Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında gerçekleşen  ziyarette  Alperen ocakları eski genel başkanı  Ahmet Tarık Sarı ,  BBP MKYK üyesi Mehmet Efe , BBP il başkanı av. Halil İbrahim Yılmaz , Merkezefendi İlçe başkanı Aytekin Abaş ile birlikte Alperen ocakları ve BBP ilçe başkanları ve onlarca Alperen Ocaklılar’da katılım gösterdi.

KERKÜK TÜRK’TÜR

Onlarca Alperen ile gündemi değerlendiren Mircan’ın gündeminde Kerkük vardı. Bu konu hakkında ki hassasiyetlerine değinen Kürşat Mircan:’’ Kerkük Türk’tür ve öyle kalmalıdır. Bu konu ile ilgili en büyük tepkiyi de biz Alperenler olarak ortaya koyduk. Bu konu ile ilgili tavrımız belli Kerkük Türk yurdudur ve bu ilelebet böyle kalacaktır’’dedi.



16 YAŞINDAN İTİBAREN OCAKLARDAYIM

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Mircan:’’ 16 yaşımdan beridir Alperen Ocaklarındayım, şükürler olsun bir çok Alperen kardeşlerim oldu. Bu kutlu yolda dinimizi , bayrağımızı vatanımızın birliğini her zaman dile getirdik. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’ndan aldığımız bayrağı en ileri götürmek için bütün Alperenlere iş düşüyor. Mahalle mahalle gezip gece gündüz demeden bizim davamızın uğruna fedakarlıklar göstermemiz gerekir.



Gündemi değerlendiren konuşmanın ardından Yasin-i şerif okunarak dualar edildi.  Dualar edildikten sonra onlarca Alperen ve BBP üyeleri Delikli Çınar Meydanında bulunan Denizli’yi temsil eden horoz heykelinin önünde buluştu.Heykelin önünde hatıra fotoğrafları çektirdi.

SABRİ ÇAĞLAR


alperen ocakları denizli yasin yolcu kürşat mircan bbp denizli bbp