Alperenler İzmir'de Buluştu

Alperenler, Ege bölge toplantısında İzmir'de bir araya geldi. Burada konuşan Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Samet Bağcı, 'Zaferle değil seferle yükümlüyüz' dedi.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Samet Bağcı başkanlığında, Genel başkan yardımcıları, bölge il ve ilçe başkanlarının katılımıyla İzmir'de gerçekleşen Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Ege bölge toplantısına Denizli il teşkilatı da İl Başkanı İsmail Gemi öncülüğünde teşkilat ve ilçe başkanları ile güçlü bir katılım gösterdi. Toplantıya ayrıca İl Sekreteri Sadık Şimşek, Teşkilat Başkanı Sametcan Akyol, Sosyal Faaliyet Başkanı Ersin Çarboğa, Alperen Arama Kurtarma Başkanı Tugay Yurcu, Ar-Ge ve halkla ilişkiler Başkanı Osman Bursalı,  Denetleme ve Disiplin Başkanı Yusuf Eryıldız, Hukuk ve dış ilişkiler başkanı Ömer Duygun, Üniversite Yönetiminden Mustafa Yetik,  Kale Ocak mensupları ve Çivril Ocak mensupları da yer aldı.

BAĞCI; ZAFERLE DEĞİL SEFERLE YÜKÜMLÜYÜZ
Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Samet Bağcı, burada yaptığı konuşmada,  zaferle değil seferle yükümlüyüz şiarını hatırlatarak Türkiye'de ayak basmadık yer bırakmayacaklarını , il il, ilçe ilçe dolaşarak görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi İsmail Gemi de toplantı sonunda değerlendirmede, "Bizler Alperen Türk Gençliği olarak yeminimize sadık kalarak rahmetli Seyyid Ahmet Arvasi büyüğümüzün de dediği gibi " Biz maziye hürmetkar, hale realist, geleceğe ise idealist bakarız. Bizler Denizli teşkilatı olarak gerek genel merkezimiz nezdinde gerekse il başkanlığımız bünyesinde mevcut teşkilatlarımız ile düzenli eğitim, seminer vb toplantılarımız ile günümüz ve geleceğin Türkiyesi, Türk Yüzyılı'na neferler yetiştirmeye, gençlerimize sahip çıkmaya devam ediyoruz" dedi. Toplantının kapanış kısmında BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici de katılarak Alperen Ocakları teşkilat başkanları ve mensupları ile hasbihal ederek, başarı dileklerini ve daima yanlarında olduğunu belirtti.