Alperenler gövde gösterisi yaptı

Büyük Birlik Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katıldığı Denizli programı sonrasında Denizli Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Uçan, programa katılan tüm ocak gençlerine teşekkür etti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, yeni üye olan bin kişi için düzenlenen rozet takma töreni için Denizli’ye geldi. Programa katılımın fazla olması ile büyük bir coşku yaşandı.

Partiye yeni katılan bin kişinin dörtte birinin gençlerden oluştuğunu söyleyen Denizli Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Uçan, gençlere teşekkür etti. Uçan,  “Ne olduğunu bilmeden, hangi duygularla geldiğini bilmeden katılan gençlerin, milli ve manevi duygularının aşırı derecede arttığını gördük. Hiç alakası olmayan kişilerin Büyük Birlik’e, Alperen Ocakları’na katılım sağladığını gördük. Katılımların hala devam ettiğini anladık. Mutlu olduk, inşallah bunu düzenli olarak yapacağız” dedi.

Başkan Uçan, ilçelerde teşkilatlanmaların devam ettiğini anlattı ve “Honaz’da güzel bir teşkilatlanma yaptık. Kale’de atağa geçerek orada kurduk. Son bir hafta içerisinde Buldan’da yaptık. Kurulmak üzere bizleri bekleyen üç ilçemiz daha var” dedi.