Alperenler Buldan'da İki Engelli Vatandaşı Sevindirdi

Son dönemlerde yaptıkları çalışmalarla takdir toplayan Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığı, Buldan'da yaşayan iki engelli bireye tekerlekli sandalye hediye etti.

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı İsmail Gemi, Alperen Ocakları olarak Buldan'da ihtiyaç sahibi özel bireylere ulaşmaya ve ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Son olarak kendilerine ulaşan iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye eden Ocak Başkanı İsmail Gemi, vatandaşın sevincine ortak oldu. Engelli vatandaşın evinde gerçekleşen akülü tekerlekli sandalye teslim töreninde Gemi'ye, BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, Buldan İlçe Başkanı Fevzi Mercan ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.



Dağıtım töreni onrasında konuşan Ocak Başkanı İsmail Gemi, "Ocak olarak bir yandan gençlerimizin yetişmesine sağladığınız katkının yanısıra hayatın içinde olmaya ve vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Buldan'dan bize ulaşan talebe sessiz kalmadık. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımız daha da hızlı devam edecek. Engelleri beraber aşmaya devam edeceğiz" dedi.

alperen ocakları denizli ismail gemi yardım