Alperen Ocakları Pamukkale İlçe Başkanı Yanılmaz Oldu

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan'ın kararıyla Alperen Ocakları Pamukkale İlçe Başkanlığına Muslu Yanılmaz atandı. Atama töreninde konuşan İl Başkanı Uçan,' Bir süredir yaptığımız araştırmalar sonucunda ilçeye hakim olan bir kardeşimizi göreve getirmenin gururunu yaşıyoruz' dedi.


Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığında gerçekleşen atama törenine Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan, ilçe başkanları ve onlarca Alperen Ocakları mensubu katılım gösterdi. İlçelerde doğru isimlerle çalışmak istediklerini ve yönetim olarak bu yönde çalışma yaptıklarını belirten Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Mustafa Uçan,” Denizlimizin her karışında bir Alperen olması için yönetim kurullarımız ve Teşkilat Başkanlığımız ile birlikte gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denizli’nin birçok ilçesinde şerefli bayrağımız dalgalanmaya, Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasını  her yerde herkese anlatmaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Bu konuda Denizlimizin en büyük ilçesi Pamukkale’de bu davayı her an her zerresinde yaşamış, uzun yıllar bu şanlı sancak için mücadeleler vermiş, kendinden emin ilçeye ve ilçenin geleceği gençlere hakim olduğuna inandığımız Muslu Yanılmaz’ı Pamukkale İlçe Başkanlığı’na atadık. Rabbim bu kutlu görevde yardımcısı olsun” dedi.

ÇİZGİLERİMİZDEN ASLA TAVİZ VERMEYİZ

Alperen Ocakları’nın kesin çizgilerinden asla taviz vermeyeceklerini söylen Başkan Uçan,” Türk İslam ülküsünün neferi Hoca Ahmet Yesevi’nin dergahı, Şehit Mushin Yazıcıoğlu’nun davasında neler gerekiyor ise biz hazırız. Sadece bizim değil vatanını seven, dinine bağlı  bu vatan topraklarında yaşayan her bireyde olması gereken örf ve adetlerimize uygun hareket etmek herkesin çizgileri olmalıdır. Bu konuda LGBT denen toplumumuzun örf ve adetlerini bozan bireylere asla taviz vermeyeceğiz. Uyuşturucu ile mücadelede her zaman kol kola omuz omuza bu illete karşı duracağız. Bir olacağız birlikte olacağız. Bu konuda gerçekleştirdiğimiz atama ile bu konuda en doğru mücadeleyi vereceğine atandığımız Muslu Yanılmaz kardeşime görevinde muvafakkiyetler diler, Rabbim ahret imanı ile görevini gerçekleştirmeyi nasip etmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

PAMUKKALE BİZİM EVİMİZ, EVİMİZİN HUZURU İÇİN VARIZ

Dün gerçekleşen tören ile Alperen Ocakları Pamukkale İlçe Başkanlığı’na atanan Muslu Yanılmaz,” Pamukkale bizim doğdumuz, doyduğumuz ve var olduğumuz yer. Pamukkale bizim evimiz. Bir insan evinin huzuru için nasıl mücadele ediyor ise bizde Pamukkale’nin huzuru için doğru bildiğimiz şekilde mücadele edeceğiz. Bu konuda bu kutlu göreve bizleri layık gören başta Genel Başkanımız Samet Bağcı ve İl Başkanımız Mustafa Uçan olmak üzere tüm Alperen kardeşlerime teşekkürleri borç biliyorum. Hedefimiz Pamukkale’nin her sokağında barışın ve huzurun hakim olması, geleceğimiz gençlerimizin bir elinde Kur-an bir elinde bilgisayar olmasıdır. İman ile hareket edip, çağımızın en büyük vesilesi teknolojiyi kendine şiar edinen her Türk genci bizimle emin adımlar ile yürüyecektir. Bu yoldan asla taviz vermeden yürüyeceğiz. Bu görevde Rabbim bizlere güç ve iman versin” dedi.