Alperen Ocakları'nda yeni dönem başladı

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığı'nda görev değişimi yaşandı. İsmail Gemi'nin genel merkezde görevlendirilmesinin ardından boşalan il başkanlığı koltuğuna Samet Can Akyol atandı.

Ali Can Kocaman’ın Alperen Ocakları Genel Başkanlığa gelmesi ve mevcut başkan İsmail Gemi’nin de genel merkezde Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesinin ardından Denizli’de de değişim yaşandı. Denizli Alperen Ocakları Denizli İl Başkanlığı görevini 1 yılı aşkın süredir başarı ile sürdüren İsmail Gemi,  görevi Samet Can Akyol’a devir etti. Ocak genel merkezinde gerçekleşen devir teslim töreninde Denizli’den de geniş bir katılım sağlandı.

Resmen Denizli’deki görevine başlayan Samet Can Akyol ilk açıklamasında, “Bugün itibari ile Genel Başkanımız Ali Can Kocaman’ın takdirleriyle Denizli İl Başkanlığı görevine atamam gerçekleşti. Görevi devraldığım ocak başkanım, yeni genel başkan yardımcımız İsmail Gemi başkanıma ocağımıza ve camiamıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, genel merkez yönetimi hayatında başarılar dilerim. İnşallah Rabbim utandırmasın bayrağımızı daha ilerilere taşıyalım. Var olsun teşkilat. Var olsun Alperen Ocakları” ifadelerin kullandı.

denizli Alperen Ocakları Samet Can Akyol İsmail Gemi Ali Can Kocaman