Allah rahmet eylesin

Van-Hakkari karayolunun emniyetini sağlarken yapılan hain saldırı sonrasında tedavi altında tutulan Uzman Jandarma IV. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan şehit oldu. Şehit helallik alınmak üzere Denizli'ye getiriliyor.

03 Temmuz 2017 Pazartesi günü Van-Hakkari karayolunun emniyetini sağlamak maksadıyla mayın/eyp araması yapan devriyeye Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucunda yaralanan Uzman Jandarma IV. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan; 06 temmuz 2017 saat 01:35 sıralarında tedavi gördüğü Van 100.yıl Üniversitesi Hastanesi'nde şehit oldu. Denizli ilinde ikamet eden eşi ve babasına 3 Temmuz 2017 tarihinde yaralandığı bilgisi verildi. Daha sonra ailenin Van iline intikali sağlandı. 

AYDIN'A DEFİN EDİLECEK

Şehidimiz Van ilinde düzenlenen uğurlama töreni sonrası Denizli-Çardak havaalanına sevk edilecek, buradaki karşılama törenini müteakip ikamet adresleri olan, Adalet Mahallesi'nde helallik alınmasının ardından karayolu ile Aydın İli Karacasu ilçesine götürülecek. Şehit Ceylan daha sonra Aydın ili Karacasu İlçesi Esençay Mahallesi köy mezarlığı defin edilecek olan şehit, olup ikindi namazını müteakip defnedilecek. 

OĞLU DENİZLİ'YE GELİYOR

şehidimizin 11 yaşındaki oğlu Süleyman Ceylan da Amasya ilinde anneannesinin yanından karayolu ile Denizli'ye gelmek üzere yola çıktı. 

denizli aydın şehit