Alaaddin Gümüş "Güney'e doğalgaz gelecek"

İyi Parti Güney Belediye Başkanı Adayı Alaaddin Gümüş, Güney'in gelişen ve değişen Türkiye'de öksüz evlat gibi kaldığını söyledi. Doğalgaz dahil birçok konuda geri kalmışlığı yaşadığını ifade eden Gümüş,  "Bu talihsizliği hayata geçirecek olduğumuz projelerle önümüzdeki 5 yıl boyunca yok edeceğiz"dedi.

Güney gibi bir ilçede doğalgazın hala kullanıma sunulmamasının ilçede en çok konuşulan konuların başında olduğunu aktaran İyi Parti Güney Belediye Başkanı Adayı Alaaddin Gümüş, "Bizim dönemimizde Güney'e taşımalı doğalgaz gelecek. İlgili firmalarla gerekli temaslarımızı kurduk. Çivril örneğinde olduğu gibi önümüzdeki süreçte doğalgaz kullanmayan ev kalmayacak bunun sözünü şimdiden veriyorum. Konum itibarıyla kışların sert geçtiği Güney'imiz, bizim dönemimizde ısınma sorununu kökten çözecek. Bizlere güvenen ve inanan seçmenlerimizi hiçbir şekilde mağdur ve mahcup etmeyeceğiz” dedi. Güney'in aynı zamanda terk edilmiş bir ilçe hissi verdiğini ifade eden Gümüş, "İlçemiz, birçok anlamda Denizli'nin önde gelen ilçelerinden biridir. Gerek şarapları ile, gerek üzüm üretimi olsun, gerekse de kekik bizim için önemlidir kaynaktır. Bu kaynağı doğru ve verimli kullanarak ilçemizin önünü açacağız" dedi.

Alaaddin Gümüş iyi parti seçim seçim 2024 mk yapım medya karapınar denizli güney kore cumhuriyeti şarap üzüm doğalgaz müjdesi