AK PARTİLİ KADINLARDAN MUTFAK SETİ KAMPANYASI

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti' kampanyası kapsamında, kadın kolları olarak deprem bölgesine yardım TIR'ı çıkardıklarını belirtti. Kabadayılar, 'Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız' dedi.


AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan ve 70 ilin de katılımıyla desteklenen 'Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti' kampanyası için deprem bölgesine gönderdikleri yardım TIR’ı öncesinde, basın açıklaması gerçekleştirdi.
“Maalesef 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimize etkileyen, tüm Türkiye'yi derinden sarsan, asrın felaketi olarak nitelendiren depremleri yaşadık” diyen Kabadayılar, “Yaşanan depremler sonrası teşkilatlarımız ilk günden itibaren depremin yaşandığı illerimizde seferber oldu.
Depremden etkilenen vatandaşlarımızı çadırkent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık. İllerimize gelen depremzedelerimizi de kaldıkları yerlerde ziyaret ederek destek olduk” dedi.

Başkan Kabadayılar, açıklamalarına şu sözlerle son verdi:

“Bugün burada 22 Şubat'ta genel merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti’ kampanyası için toplandık. Kampanya kapsamında Denizli-Aydın-Muğla Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 850 adet koli hazırladık. Hatay'a götürüyoruz.
Gündem bu yana depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve kampanyamıza destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız”.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “AK Parti İl Teşkilatımız, ana kadememiz, gençlik kollarımız ve kadın kollarımız başta olmak üzere her türlü yardıma hazır bir şekilde oradaki depremzede kardeşlerimize yardımı görev bildik. Bizim bu görevimiz tabii ki kardeşlik görevidir” dedi.