AK Partili gençler iftarlık dağıtıyor

AK Partili gençler, Ramazan ayında yolda kalan ve iftar vaktinde evlerine yetişemeyen vatandaşlar için şehrin muhtelif yerlerinde iftarlık dağıtıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Gençlik Kolları, "İftara Beş Kala" programımı çerçevesinde iftar vakti yolda olan vatandaşlara iftarlık hediye ediyorlar. Şehrin muhtelif bölgelerinde yapılan etkinlik önceki gün Açık Hava Tiyatrosu önünde yapıldı. Çamlık Kavşağı ışıklarında bekleyen ve iftara 5 dakika kalan sinyalizasyon ışıklarında bekleyen araçlardaki sürücüler ve yolculara iftariyelik dağıtan gençler, hayırlı ramazanlar dileğini de iletiyor. Her yıl ramazan ayında bu tip organizasyonlar yaptıklarını ifade eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ve paylaşma duygularının artığı bir ay olduğunu ifade etti.



“VATANDAŞLAR MEMNUN”

Vatandaşların memnun olduğunu ifade eden Serim, “Her yıl Ramazan ayında yolda kalan veya iftar saatinde evlerinde olamayan vatandaşlara iftariyelikler dağıtıyoruz. Bu yıl da gençlik kollarından arkadaşlarla yine organizasyona devam etmek istedik. Bunun için gerekli hazırlıkları yaptık ve Ramazanın ilk gününden itibaren iftarlık dağıtmaya başladık. Bir yandan insanlarla sıcak temas kurup onlara dokunuyoruz. Bir yandan da gönüllerini alıyoruz” dedi.

ak parti gençlik kolları İftar ramazan denizli