AK Parti referandumda hedef koydu

Adalet ve kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Necip Filiz, referandum sürecine ilişkin değelerdirmelerde bulundu. 'Denizli olarak hedefimiz Türkiye ortalamasının üstünde bir oy hedefliyoruz. Karşılığını sahada görüyoruz' diyen Başkan Filiz ayrıca CHP'nin gündeme taşığını sancak konusuna da açıklık getirdi.

Adalet ve kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Necip Filiz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Filiz, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kalabalık bir grup ile karşıladık. Kaza bela ve sağlık sorunları yaşanmadan huzurlu bir program yapıldı. Kendisi de memnun kaldı. Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından hazırlanan klibin de ilk kez orada gösterimi yapıldı. Müthiş bir beğeni topladı. Gazeteler, televizyon kanalları yayınladı. AK Parti Denizli teşkilatı olarak yerel figürleri ve doğal halkı kullanmak istedik. Oradaki kimse profesyonel değil.

 

MİTİNGE 70 BİN KİŞİ KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı toplu açılışlar ve mitinge 70 bin kişinin geldiğini ifade eden Filiz, “Cumhurbaşkanının gelişi ile yansıyan hava gün geçtikçe artıyor. Denizli’deki olumlu hava her geçen gün artıyor. 16 Şubatta başladığım mahalle başkanları ev ziyaretlerine devam ediyoruz. Çardak Havaalanı içinde kurulan sandıkta çifte vatandaşlarımız orada oylarını verebilirler. Bu önemli ilk kez Çardak’a sandık konuldu. Bunun kamuoyuna aktarılması lazım. Herkesin oyunu kullanması ile ilgili seferber edilmiş olması önemli. Demokratik haklarını kullanmalarını istiyoruz. Seçmen bilgi kartları muhtarlıklar tarafından gönderilmeye başlandı. Seçmen bilgi kartları gelmeyen vatandaşlarımız muhtarlıklara gitsinler” dedi.

 

İLÇE BİLGİLENDİRME OFİSLERİ AÇILDI

1982 Anayasasının 18 maddesinin değişeceği referandum süreci yaşıyoruz. Bu maddeleri anlatarak istikrarın tesis edilmesi ve 2023 hedeflerine daha emin gitmesi adına gerekçelerini anlatıyoruz. İlçe bilgilendirme ofisleri açıldı. Şu an tüm teşkilatımız ile milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ile birlikte neden evet denilmesi gerektiğini anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz.

 

ESKİ SANCAĞIN BİRE BİR KOPYASI VERİLDİ

Sancak ile ilgili haberi okudum. O günkü eski sancağın bire bir kopyası verildi. Çok önemli bir projedir. 15 Temmuz akşamı o sancak kullanılmıştı. Müftü Ahmet Hulusi Efendisinin duruşu o akşam simgesel olarak gösterildi. İlimize gelişi onure edilmesine yönelik anlamlı bir davranıştır. Denizli’ye karşı olan bağlılığının bir göstergesidir. 16 Nisan’da mutlaka Türkiye’de güçlü evetin çıkacağı yönünde beklentimiz var.

 

HEDEFİ ORTAYA KONDU

Denizli olarak hedefimiz Türkiye ortalamasının üstünde hedefliyoruz. Karşılığını sahada görüyoruz. Biz evet veya hayır demesinden dolayı insanların ötekileştirilmesinden yana değiliz. Hayır cephesinde kimlerin olduğunu ifşa atmek gerekir. Bir baba oğlunu yanlış kişilerle arkadaşlık yapmaması konusunda nasıl uyarıyorsa kimlerin de hayır dedikleri konusunda uyarı yapılması normal. Vatandaşlarımız da bu şekilde değerlendiriyor.