AK Parti Merkezefendi'de bayrak değişimi yaşandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, 'Karşımızda öyle bir muhalefet var ki, onlar, sevince ortak olmak yerine itibarını zedelerler, dudak bükerler. Bizim meselemiz böyle bir muhalefetin varlığıdır' dedi. Kandemir ayrıca 2023 sonrası dönemin de işaretlerini verdi.

AK Parti Merkezefendi 3. Olağan İlçe Kongresi Nihat Zeybekci kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Ekrem Başer’in aday olmadığı, Av. Fatih Durmaz’ın önderliğinde hazırlanan tek liste ile gidilen seçimlerde Denizli Milletvekili Şahin Tin divan başkanlığı yaptı. AK Parti kurmaylarının da katıldığı seçimde en dikkat çekici konuşmayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir yaptı. AK Parti hareketinin Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yep yeni bir siyasal dil inşa ettiğini söyleyen Kandemir, “Merkezefendi için inandığın yolda yürü diyoruz” ifadesini kullandı. Kandemir, “Bizim partimiz, gönül gönüle vererek meselelere ben diye bakmadan çalışan insanlarla doludur. Tarihinden gelen ilhamla yapacak daha çok işimiz var. Bu millet yarınlarını bizlere emanet etti. Bizim meselemiz uyku taklidi yapanlarladır. Karşımızda öyle bir muhalefet var ki. O, sevince ortak olmak yerine itibarını zedelerler, dudak bükerler. Bizim meselemiz böyle bir muhalefetin varlığıdır” dedi.  

 

BÜYÜK KURULTAYI İŞARET ETTİ

“Beraber Türkiye’yi büyütürken partimizi de büyüteceğiz” diyen Kandemir, “Kongreler sadece bayrak değişimi değil, aynı zamanda kendimizi gözden geçirdiğimiz eksikleri gördüğümüz zamanlardır. Büyük kurultay sonrası yep yeni ufuklara hep beraber yelken açacağız. Ekonomide, güvenlikte yeni döneme giriyoruz. Burada esas iş teşkilatlara düşüyor. Kötülükler bitmez ama iyilikler çoğaltılabilir. Hakikate omuz veren bu ekip ile daha yapacak çok işimiz var. Bu güzel şehirde biz partimizi çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Sizlere güveniyoruz. Yeni görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

 

ZEYBEKCİ: BAYRAK DEĞİŞİMİ YALANIYOR

Önceki Dönem Ekonomi Bakanlarından Nihat Zeybekci ise konuşmasında, “Denizli bizim sevdamız. İzmir’i Türkiye için gereklilik olarak görüyoruz. Denizli’de gösterdiğimiz örnek, onlara da numune oldu. İzmir’de her konuşmada yaptık da geldik diyoruz. Bu gün burada bayrak değişimi yaşıyoruz. Ekrem Başer’e başarı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Fatih başkanımıza ve yönetimine de başarılar diliyoruz. İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, “19 yıldır bu dava bu günlere geldi. Zaman içinde yolunu kaybedenler oldu. Kongre süreçleri yenilenme, tazelenmesin, muhasebenin yapıldığı ve hedefe yol alındığı günlerdir” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Merkezefendi benim için önemlidir. Görevi devir edecek olan Ekrem Başer başkanıma, ekinine teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek Fatih Durmaz başkanıma da başarılar diliyorum” dedi.

Denizli Milletvekilleri Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız da birer konuşma yaptı.

Mustafa KARAPINAR

ak parti merkezefendide bayrak değişimi yaşandı fatih durmaz ekrem başer erkan kandemir nihat zeybekci Şahin tin nilgün Ök ahmet yıldız