AK Parti Mekezefendi'de gençler Çakmak'a emanet

Merkezefendi 3. Gençlik Kolları İlçe teşkilat seçimleri yapıldı. Mevcut başkan Mert Koç'un aday olmadığı ve Alican Çakmak'ın seçildiği kongrede 'Gençlik demek hazine demektir' vurgusu yapıldı.

AK Parti Merkezefendi 3. Gençlik Kolları İlçe teşkilat seçimleri Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale İlçe Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, önceki dönem ilçe başkanı Ekrem Başer, Merkezefendi Kurucu Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cengizhan Güngör, İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nazlıer, Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan, Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır katıldı. Kongrede teşekkür konuşması yapan Yeni seçilen başkan Alican Çakmak, davaya layık olmaya çalışacaklarını söyledi. Çakmak, “Düğün, dernek, kongremiz hayırlara verile olsun yolumuz açık bahtımız aydınlık olsun inşaallah” dedi.

“BİZLERE YÖN VEREN GENÇLERSİNİZ”

Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz konuşmasında, “Sizler bizlerin arkasından yürüyen değil, önümüzde olan ve ufkumuzu açan bizlere yön veren gençlersiniz. Sizler bir davanın fikrin gençlik kollarısınız” dedi. Gençlik Kolları İl Başkanı Osman Nazlıer, “Planlı, programlı istişare kültürü içinde çalışacağız. Bizim kapımız herkese açık olacaktır” dedi.  AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cengizhan Güngör, “Dengeleri değiştiren bir Türkiye var. Bunun da mimarı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Dünyanın en büyük 13. ekonomisi haline geldik. Denizli Ege Bölgesinde bizim kalemizdir” dedi.

“GENÇLİK VARSA GELECEK VARDIR”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da kongrede konuşmasında, “Bir davada bir yürüyüşte gençlik varsa gelecek vardır. Ülkenin gücü ve enerjisi, hayalleri, hedefleri vardır. Vakti geldiğinde bayramlığı teslim alacak erleri var denektir.  Bu gençlerin başında da Recep Tayyip Erdoğan var. Bu davaya kendilerini vakfeden insanlarım emanetidir bu dava. Onlara sımsıkı sahip çıkmamız lazım. Bir ülkenin zenginliği gençlerin potansiyeli ile ölçülür. Gençlik donanımlı hale gelmiş milli ve manevi değerler ile donanmış ise şunu bilin ki o ülke en zengin, en güçlü ülkedir. Gençlik demek hazine demektir” dedi.

MustafaKARAPINAR

pamukkale İlçe belediye başkanı avni Örki merkezefendi İlçe başkanı fatih durmaz merkezefendi kurucu belediye başkanı muhammet subaşıoğlu ak parti gençlik kolları genel başkan yardımcısı cengizhan güngör genç askon denizli Şube başkanı bekir Çakır İl genç