AK Parti'den çifte bayram mesajı

11 ayın sultanı Ramazan bayramında AK Parti Denizli İl Başkanlığı, parti binasında geleneksel Ramazan Bayramı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekili Adayları, İl ve İlçe Başkanları 'da katıldı. Düzenlenen bayramlaşma toplantısında 14 Mayıs Genel Seçimleri hakkında da konuşuldu.


Ramazan bayramının birinci gününde gelenekselleşen bayramlaşma toplantısı bu senede her zaman olduğu gibi AK Parti İl binasında düzenlendi. Gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milletvekili Adayları, İl, İlçe Başkanları ve partililer dâhil oldu. 14 Mayıs Genel seçimler için yapılan hazırlıklar gündeme geldi. Konuşmada 15 Mayıs sabahının Cumhur İttifakı için bayram olacağı vurgulandı.

BAYRAMLAŞMA TOPLANTISINDA ANA MADDE 14 MAYIS GENEL SEÇİMLERİ OLDU
Toplantıda konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “14 Mayıs’ta 7’li masayı sizlerin de desteği ile darmadağan edecek güce sahibiz.“ diyerek 7’li masaya atıfta bulundu.
AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nda gelenekselleşen Ramazan Bayramı toplantısına katılan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve milletvekili adayları da Denizlili vatandaşların Ramazan bayramını kutlayarak 14 Mayıs’ın önemi hakkında konuştu.