AK Parti'de seçim heyecanı kaldığı yerden devam ediyor

AK Parti Pamukkale İlçe Olağan Kongresi yapıldı. Balon şovun yaşandığı kongrede, Uğur Gökbel yeniden aday oldu. Seçimlerde 'seçilecek kadrolarla 2023-2024 seçimlerine gidileceği' vurguladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Pamukkale ilçe kongresi, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde pandemi kuralları çerçevesinde yapıldı. Mevut Başkan Uğur Gökbel’in tek aday olduğu kongrede gençlik kollarının yaptığı balon ve konfeti şovu büyük beğeni topladı. İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak’ın divan başkanlığını yaptığı kongrenin açılış konuşmasını AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Uğur Gökbel yaptı. Göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmalarda bahseden Gökbel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Pamukkale İlçe Belediye Başkanlığının kazanılmasında emeği olan ilçe teşkilatına ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Ekip olarak iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini anlatan Gökbel, yeni yönetim kuruluna girecek arkadaşlarla daha da özverili bir çalışma içine gireceklerinden bahsetti.

 

“HİZMET DESTEKLESEK YAZIYORUZ”

Önceki Dönem Ekonomi Bakanları’ndan Nihat Zeybekci’nin de katıldığı kongrede konuşan Zeybekci, kongrelerin heyecan olduğu üzerinde durdu. Seçilecek kadrolarla 2023-2024 seçimlerine gidileceğine dikkat çeken Zeybekci, “19 yaşında bir partiyiz. 18 yıldır iktidarız 16 yıldır da yerel yönetimlerde iktidarız. Hizmet desteklesek yazıyoruz. 2004’te verdiğimiz sözleri onların aklı almadı ancak Denizli ve Türkiye’de verilen bütün sözleri tuttuk. Biz bunu birlikte yaptık. Denizli’nin geçmişime bakacak olursak Denizli’nin çevre ilçelere özendiği günleri unutmayalım. Şehir hastaneleri sayesinde Dünyanın en başarılı ülkesi olduk. Türkiye bir noktaya geldi. Türkiye dikte edilen bir dönemden dikte eden bir döneme geldi” dedi.

 

ZOLAN’A “DUA NİTELİĞİNDE” SÖZLER SARF ETTİ

Kendi ismini taşıyan Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde konuşan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a dua eden Zeybekci, Zolan’a hitaben, “Gelenler senin adını vermeye devam etsin. Önceki Dönem Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başlattığı projeyi devam ettiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki var. Bu bir bayrak yarışıdır.

 

SLAYT GÖSTERİSİ YAPILDI

Öncelikli olarak Pamukkale Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında yapılan slayt gösterisinin ardından kürsüye gelen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 31 Mart seçimlerinden bu yana geçen süreçteki çalışmalardan bahsederek, “İlçeye konulan her bir kilit taşının altında, hayata geçen ve geçecek olan tüm projelerde sizlerin emeği var. Sizler bugün olduğu gibi arkamızda durduğunuz sürece bizler daha iyi hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın ilçemizin mahallelerinde başlattığı alt yapı çalışmaları Denizli’nin gelecek 100 yılını kurtaracaktır. Alt yapı çalışmaları bittiği an bizler de ilçe belediyesi olarak hızlı bir şekilde üst yapıyı şekillendirmeye başlayacağız” dedi.

 

SEÇİMLERE GEÇİLDİ

Daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Pamukkale İlçesi’nde yürüttüğü alt yapı çalışmalarının içerildiği sine vizyon gösterisi yapıldı. Sonrasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Grup Başkanı Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök de birer konuşma yaparak yeni seçilecek olan yönetim kurulunu tebrik etti. Eski yöneticilere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederek yeniden tek aday olan Uğur Gökbel’i kutladı. Protokol konuşmalarının ardından oy verme işlemine geçildi.

Mustafa KARAPINAR

ak parti’de seçim heyecanı kaldığı yerden devam ediyor uğur gökbel ak parti pamukkale İlçe