AK Parti'de Başer, görevi O'na devir edecek

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde hafta sonu yapılacak Merkezefendi İlçe kongresinde Ekrem Başer'in yerine aday olacak isim Ankara'da belirlendi.

AK Parti’de hafta sonu yapılması planlanan Merkezefendi ilçe kongresi öncesinde flaş gelişme yaşandı. Parti il binasında gerçekleşen temayüle katılan üç isim AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in öncülüğünde Ankara AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüşme yaptı. Yapılan görüşme sonrasında Ekrem Başer’den sonra AK Parti Merkezefendi İlçe başkan adayı olarak seçimlere girecek isim de belirlendi.

Konu ile ilgili AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Filiz, “Merkezefendi İlçe Başkan adayımız Fatih Durmaz olarak belirlenmiştir. Hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ise paylaşımında, “AK Parti Merkezefendi  3. Olağan İlçe Kongremize Daha Önce Yönetimlerde Birlikte Görev Yaptığımız Kardeşim Av.Fatih Durmaz’ın adaylığıyla gidiyoruz.Merkezefendimize hayırlı uğurlu olsun.Fatih kardeşime almış olduğu bu kutlu görevde başarılar dilerim.Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Mustafa KARAPINAR

ak parti’de başer görevi o’na devir edecek ekrem başer fatih durmaz denizlidesiyaset