AK gençlik durmuyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Pamukkale İlçe gençlik kollarına bağlı gençler, Denizli'yi karış karış gezerek Başbakan Binali Yıldırım'ım gönderdiği mektupları adreslerine teslim ediyor.

Bir süredir hummalı bir çalışma temposunun içinde olan Adalet ve Kalkınma Partisi Pamukkale İlçe gençlik kollarına bağlı gençler, referandum sürecine ilişkin çalışmalarını hızlandırdı. Sayılı günler mahalle mahalle, kapı kapı gezen gençler, Başbakan Binali Yıldırım’ım gönderdiği mektupları adres adres dağıtıyor. Son olarak Korucuk Mahallesine giden gençler, burada genç seçmenlere mektuplarını teslim etti. Özverili bir çalışma ortamında mektupların dağıtımının yapıldığını ifade eden Adalet ve Kalkınma Partisi Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Vural, gece gündüz durmadan son güne kadar mektupları ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi.

Vural, “Bizler ülkemizin gelişmişliğine katkı sağlamak ve gelecek nesillerimiz için inandığımız ve güvendiğimiz sistem ile ilgili Başbakanımız Binali Yıldırım’ım Denizli’ye gönderdiği mektupları ilgili kişilere referandum tarihinden önce adreslerine teslim edeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşasında bizim de katkımız olduğu için mutluyuz” dedi.