AK Gençlik Denizli, Ankara'da yerini aldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni program ve hedeflerinin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu kamuoyuyla paylaştı. Binlerin akın ettiği Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Denizli Gençlik Kolları'nın açtığı pankart ise gözlerden kaçmadı.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ikinci yüzyılına dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu kamuoyuyla paylaştı. Cumhur İttifakı'nı oluşturan MHP ve BBP'nin yanı sıra CHP, İYİ Parti, DSP, Saadet Partisi, HÜDA-PAR, Demokrat Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Anavatan Partisi, tanıtım toplantısına genel başkan seviyesinde davet edildi. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programda 81 ildeki AK Partililer Ankara’ya akın etti.

AK GENÇLİK DENİZLİ PANKART AÇTI

Denizli’den de yoğun katılımın sağlandığı programda AK Parti İl Gençlik Kolları teşkilatının açtığı pankart gözlerden kaçmadı. “AK Gençlik Denizli Seninle” yazılı pankartla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçisi olduklarını bir kez daha göstermiş oldular.