Adeta gözdağı verdi

İYİ Parti'nin 4. Kuruluş yıldönümü etkinliklerinde konuşan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, önemli mesajlar verdi. Millet İttifakı ortağı CHP kurmaylarının da katıldığı programda Başkan Akışık'ın kullandığı kelimeleri kimi CHP'liler alkışladı, kimi CHP'lilerin ise alkışlamadığı gözlerden kaçmadı.

İYİ Parti, 4. Yıldönümünü kutluyor. 25 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı da il binasında düzenlediği etkinlikle yeni yaşını kutladı. Etkinliğe Millet İttifakı ortağı CHP’li kurmaylar da katıldı. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte Millet İttifakı ortağı CHP kurmaylarına adeta gözdağı veren cümleleri dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, o konuşmasında, “Türkiye’de son dört yılda ne kadar iyi yapılan iş varsa elimizi vicdanımıza koyup baktığımızda İYİ Parti’nin imzasını, katkısını göreceksiniz. İyi Parti, Türkiye’nin emniyet sigortası, demokrasinin, hakça yaşamanın, umutların, güvenle bakılan yarınların yükselen güneşi olmuştur. Bir türlü dikiş tutmayan tek adam rejiminin balans ayarıdır İYİ Parti. Bugün demokrasi kırıntısı, adaletin zerresi varsa bilinmelidir ki tamamen bizim sayemizdedir. Artık atı alan Üsküdar’ı geçemeyecek. Çünkü hemen ilk seçimlerde ülkemizin başbakanı olacak Meral Akşener var” ifadelerine yer verdi. Bu sözler Millet İttifakı ortağı olan kimi CHP’li kurmaylar tarafından alkışlanırken, kimi CHP’lilerin ilgisiz tavırları dikkatlerden kaçmadı.

KARACA DA MESAJ VERDİ

Başkan Akışık’ın bu sözleri sonrasında konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, bütün başarının Millet İttifakı ortaklığının eseri olduğunu vurgulayan ifadeler kullandı. Karaca şunları söyledi:

 "İYİ Parti’nin kuruluşunun 4. Yılında sizlerle hep birlikte dayanışma ve birliktelik mesajını vermek üzere buradayız. CHP örgütü adına İYİ Parti’nin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsize karşı bir tohum ektiklerini ve bu tohumu filizlendirmek için yola çıktılar. CHP’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hak, hukuk, adalet arayışıyla Ankara’dan İstanbul’a adalet yazısıyla başlattığı yürüyüşün bugün hala aynı anlayışla mücadelesini Millet İttifakı olarak birlikte vermeliyiz. 2018 yılında İYİ Parti’nin haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe karşı attığı o tohumun filizlenmesini, filizlenerek büyüyecek olan o anlayışı yok etmek ve demokrasiye bir hançer saplamak isteyenler oldu. Bizler dedik ki, “Bu ülkede eğer gerçek demokrasi olmaz ise hiç kimsenin varlık nedeni olamaz. Bu nedenle İYİ Parti’ye kurulan ve İYİ Parti’nin nezdinde aslında demokrasimize vurulmak istenen hançer ve demokrasimize karşı hep birlikte direndik ve dayanıştık. Ardından Millet İttifakı’nı kurarak birlikte haksızlığa, adaletsizliğe, hukuksuzluğa sadece ve sadece kendi iktidarları için gözü hiçbir şeyi görmeyen hep dertleri koltuk ve bu ülkede yaşayan 83 milyonun alın terine çökmek olan anlayışın yerelde, 31 Mart’ta çok anlamlı bir ders verdik”.