90'LAR RUHUNU YENİDEN YAŞATTILAR

1990'lı yıllarda fırtına gibi esen ve Denizli'de sahne alan sanatçılar, unutulmaz bir gece yaşattı. Müzikseverler bir yandan hüzünlenirken, bir yandan da eğlencenin tadını çıkardı.



Via Stage ve Zeytindalı Yapım iş birliğinde düzenlenen  "Şimdi 90'lar" temalı gece, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce müzik severe unutulmaz bir gece yaşattı.

Metin Özülkü önderliğinde sahne alan 1990'lı yılların unutulmaz sanatçıları Jale, Reyhan Karaca, Sibel Alaş ve Ümit Sayın seslendirdikleri birbirinden unutulmaz eserlerle Denizli halkını o günlere götürdü. Denizli yöresine ait eserleri de seslendiren sanatçılar, gecenin finalinde sahne önüne davet ettikleri müzikseverlerle adeta şov yaptı.

Gecenin mimarlarından genç girişimci Via Stage’in Organizatörü Gamze Yürektürk, “Zeytindalı Yapım iş birliğiyle düzenlediğimiz bu özel konserde birbirinden değerli sanatçılarımız adeta Denizli'de 90'lar fırtınasını yeniden yaşattı. Sevilen şarkılarla o günlere geri döndük. Açık havayı dolduran tüm Denizlili vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sürpriz etkinlikler için bizi takip etmeye devam edin” dedi.