6'lı Masanın Adayı Ekrem İmamoğlu Mu?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 6'lı masanın adayına ilişkin soruya da yanıt veren Karaca; 'Ekrem Bey büyük bir adaletsizlikle karşı karşıya. Vatandaşa o adaletsizliği şikayet ediyor. O nedenle Ekrem İmamoğlu mu Kemal Kılıçdaroğlu mu tartışmasından biz hiçbir şekilde bir karşılık bulmuyoruz' dedi.


Genel Başkan Yardımcısı Karaca, son zamanlarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kent gezileri nedeniyle kamuoyunda “Acaba 6’lı masanın adayı İmamoğlu mu olacak, gezilerini seçim çalışması mı olarak gerçekleştiriyor” tartışmalarına ve “6’lı masanın adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu mu olacak” sorusuna yanıt verdi.

“Adayı 6’lı Masada Yer Alan 6 Lider Belirleyecek”

Karaca; “Ekrem Bey’in “ben adayım” dediğini hiç duydunuz mu? Ekrem Bey neden yurt gezisine çıktığını da anlattı. Çünkü Ekrem Bey büyük bir adaletsizlikle karşı karşıya. Vatandaşa o adaletsizliği şikayet ediyor. O nedenle Ekrem İmamoğlu mu Kemal Kılıçdaroğlu mu tartışmasından biz hiçbir şekilde bir karşılık bulmuyoruz. Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayını Millet İttifakı’nı oluşturan 6 siyasi partinin liderleri ve 6 siyasi parti belirleyecek. Ayın 13’ünde Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi adayın kim olacağı ile ilgili bir uzlaşı sağlanacaktır. Bir süre sonra da görkemli bir şekilde adayımız açıklanacaktır” dedi.

ekrem imamoğlu kemal kılıçdaroğlu 6lı masa aday kim 6lı masa chp mhp ak parti deva partisi saadet partisi gelecek partisi iyi parti meral akşener gültekin uysal demokrat parti temel karamollaoğlu ahmet davutoğlu ali babacan recep tayyip erdoğan 14 mayıs 1