"50 yılı 3 yıla sığdırdık"

Türkiye'deki 26 ilden daha büyük 337 bin nüfuslu Pamukkale ilçesinin Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 3 yıllık bir belediye olarak 50 yıllık belediyelerin veremediği hizmetleri vermeye başladıklarını söyledi.

Türkiye’deki 26 ilden daha büyük 337 bin nüfuslu Pamukkale ilçesinin Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 3 yıllık bir belediye olarak 50 yıllık belediyelerin veremediği hizmetleri vermeye başladıklarını söyledi. 



Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "50 yıllık belediyeden daha fazla hizmet verdik" diyerek İlçe halkına mesaj gönderdi. "Bu makamlara layık görüldüysek, vatandaşlarımızın sıkıntısını derdini dinleyip çözüm bulmak zorundayız” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Eğer insanlarımızın derdine bir nebze olsun çözüm bulabiliyorsak ne mutlu bizlere. Yeni kurulan bir belediyeyiz. Bir çok sistemin sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için başta ben olmak üzere hepimize görevler düşüyor. Ekibimle beraber vatandaşlarımızın isteğini karşılayabilmek ve sistemi oturtabilmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam ediyoruz" dedi. 

"İnşallah bundan sonrada hafta içi hafta sonu demeden hizmet vermeyi sürdüreceğiz" diyen Gürlesin, "Biliyorsunuz 337 bin nüfusumuz var. Bu nüfusla Türkiye’deki 26 ilden daha büyük bir ilçeye sahibiz. 3 yıllık bir belediye olarak 50 yıllık belediyelerin veremediği hizmetleri vermeye başladık. 68 mahallemiz var. İlçemizin bir ucu Gözler bir ucu Cankurtaran. İkisinin arasındaki mesafe 65 kilometre. Sadece gidip gelmek 2 saat sürüyor. Sorumluluğumuzun ağır olduğunu biliyoruz. Ama bu sorumluluk karşısında rehavete düşersek insanlarımızın sorunlarına çözüm olabilirsek ne mutlu bizlere” dedi.

hüseyin gürlesin pamukkale belediyesi 50 yılı 3 yıla sığdırdı