3 liderin ismi bu ilçede yaşatılıyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve BBP'nin Merhum Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun isimleri, ilçede hayata geçirilen projelere verildi.

Cumhurbaşkanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi Genel Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isimleri ilçede yaşatılıyor. www.denizlidesiyaset.com’un derlemesine göre Türk demokrasi tarihine isimlerini yazdıran liderlerin hepsinin ortak bir özelliği var. O da Kale’de önceki dönem belediye başkanlarından 2024 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kale Belediye Başkan Adayı gösterilen Erkan Hayla tarafından görev süresi içinde hayata geçirilen projelere isimlerinin verilmesi oldu. Mustafa Karapınar’ın derlediği haberde, günümüzde halen yağlı pehlivan güreşlerinin yapıldığı ve Türkiye’nin dört bir yanından başpehlivanların ter döktüğü güreş alanı tamamlanınca dönemin başkanı Erkan Hayla, er meydanına Recep Tayyip Erdoğan ismini verdi.

Kale Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiği dönemlerde takımın maçlarını oynadığı stada MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin ismi verildi.

O dönem çok tartışmaların yaşandığı ve köprü inşaatının tamamlanmasının ardından ise Kale’deki köprüye BBP Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini verdi.

Önceki Dönem Kale Belediye Başkanı olarak görev yapan Erkan Hayla www.denizldesiyaset.com’a özel açıklamalarında belediye başkanlığı döneminde Kale’de önemli hizmetlere ve projelere imza attıklarını, üç liderin isimlerini vermekten durur duyduğunu ifade ederek, 2024 seçimleri sonrasında da CHP çatısı altında hizmetlere devam etme adına Kale halkından yetki istediğini söyledi.  Hayla, “Biz halk adamıyız. Önceliğimiz ilçemiz ve ilçe halkımızdır. Siyasi partiler halka hizmet etmek için araçtır. Cumhuriyet Halk Partisi bize fırsat vermiştir. Bu saatten sonra partimin hizmet eri olarak Kale de oy oranını yükseltmek artık boynumuzun borcudur” dedi.

Mustafa KARAPINAR

Devlet Bahçeli muhsin yazıcıoğlu recep tayyip erdoğan erkan hayla kale belediye başkan adayı erkan hayla