"3 bin 500 kişiyle sahada seçime hazırız"

CHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Gözlükaya, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlere hazır olduklarını açıkladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Gözlükaya, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimine 3 gün kala açıklamada bulundu.

“14 Mayıs’a 3 gün kala seçime hazırız” diyen Başkan Gözlükaya, “61 mahallemize 712 sandıkta, sandık güvenliği eğitimini tamamladık. Parti Okulu eğitim sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’nın katılımıyla gerçekleşen eğitimlerimiz başarı ile tamamlandı” dedi.

Gözlükaya, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Seçimin yapılacağı tüm okullarda okul, kat, bilişim ve sandık görevlilerimizin yanı sıra müşahit-gözlemcilerimizle, sabah 06.00’dan seçim sonucunu alacağımız saate dek 3 bin 500 kişiyle sahada olacağız.

 Huzura, güvene kavuşmamız için, hak-hukuk-adalet için, liyakat ve düzgün ekonomi için, çocuklarımız ve geleceğimiz için, ucube sisteme son vermek, parlamenter demokratik sistemi inşa etmek için el ele gönül saflarımızdaki tavrımızı birleşe birleşe sandığa yansıtacağız.

 15 Mayıs farklı bir gün olacaktır. Bu kararlılık ve inançla Pamukkale örgütümüz, üyelerimiz ve gönüllülerimizle “söz” diyoruz”.