"2023'te zafere inancımız tamdır"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı ile Pamukkale İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen 'Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' temalı MHP ilçe ziyaretleri kapsamında Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.


Toplantıya; TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, MYK Üyesi Özgür Bayraktar, MYK Üyesi Volkan Dudu, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Biz halkın hakikatin kutlu davası MHP ye mensup olmaktan kıvanç duyuyoruz. Irkçılık değil kültür mirası olarak buradayız. Biz geleceğe hep beraber yürüme adına birlikte aziz vatan mücadelesini vermek için buradayız. Başbuğ’un Alparslan Türkeş'in dokuz ışığından feyiz almaya devam ediyoruz. Omurgalı dik duruşu siyaseti ortaya koyan Dr. Devlet Bahçeli'nin emrindeyiz. 2023-2024'e hazırız” dedi.

MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, “Cumhur ittifakı olarak Pamukkale ilçesinde Pamukkale zillete teslim etmedik. 2019'da ittifak çerçevesinde Osman Zolan öncülüğünde el ve gönül birliği ile beraber çalıştık. İttifakın en güzel örneği Denizli'de verilmiştir. Birliktelik devam etmektedir. Cumhur ittifakı çıkar ve menfaat değil istiklâl, beka ve gönül birlikteliğidir. 2023 yolunda duraksamadan çalışacağız adayımız bellidir. MHP teşkilatı olarak adayımızın kazanması için çalışmaya hazırız. Ülkemizin 2023 yılında ittifakın başarısı için her türlü fedakârlığı yılmadan /, yorulmadan, usanmadan göstereceğimize inanıyorum.
Osman Zolan, “Denizli kurtuluş günü olmayan bir ildir. Denizli’ye düşman postalı girmemiştir. 15 Mayıs Milli Mücadele Günü’dür. Cumhur ittifakı olarak tek vücut gibi yürüyoruz. Biz kardeşlik hukuku içinde yolumuza devam ediyoruz. Denizli, daha büyük başarılara hep beraber imza atacağımıza inanıyorum. MHP,  adım adım 2023 programı düzenledi. 2023 te yine Cumhur ittifakı olarak bu ülkenin geleceğini inşa etmek adına büyük bir zafer kazanacağımıza inanıyoruz. Bu yürüyüş içinde olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MYK Üyesi Volkan Dudu,  “TC tarihi bir süreci yaşamaktadır. Kangren olan sorunlar çözüme kavuşmaktadır. Terör meselesi bitme noktasına geldi. Doğu Akdeniz'de yaşananlar ortada. Suriye'de 2016’dan bu yana yaşanan askeri hareketlerle güvenli bölge oluşturuldu. Altılı masa bir araya gelmiş terörle mücadeleye hayır demiştir. MHP ve Cumhur ittifakı fonlanan anket firmalarına gereken cevabı 2023’te verecektir. Cumhuriyetin temelini atan düşünce ne işe bugün cumhur ittifakı da o dur. Bizim ittifakımızda milletin çıkarları esastır. 2023 seçimlerine ittifakın zafer kazanacağına olan inancımız tamdır” dedi.

MKYK Üyesi Özgür Bayraktar,  “Bu gün burada bir araya gelmemizin sebebi entrika ve MHP ye karşı yapılan karalama kampanyalarını sizlere aktarma adına buradayız. Ne yaparlarsa yapsınlar ocağımız sönmedi sönmeyecek. Türkiye'yi dünyadaki konumu itibari ile okumak gerekmektedir. Milli yüksek bir siyasete ihtiyaç vardır. Dünyadaki sıcak çatışmalar gönül ve inanç coğrafyamızda geçiyor. Bu ortak beka ve gelecek adına endişeye sevk etmektedir. Türkiye uyanık olmak zorundadır. MHP bu güne gelene kadar istikrara çok güzel bir örnek olmuştur. Altılı masanın açıkladığı metinde Türk, Atatürk yok. Bunlar parlamenter sistem ile cumhurbaşkanını kimin seçeneğine yer vermemişler. CHP ve İP HDP tarafından tutsak alındı bu utanç verici bir tablodur. Altılı, iktidar olmak için herkesle bir araya gelebilmekten bahsediyorlar” ifadelerine yer verdi.