"2023-2024'te zirai eğitim konusunda Baklan bambaşka olacak"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,  Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Tin, 'Türkiye Yüzyılı'na hep birlikte hazırlanıyoruz' dedi. Başkan Gülsever, 'Yapımı devam eden projeler hakkında bilgi alış verişi gerçekleştirdik. 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazır hale gelecek olan Tarım Teknolojileri ve Hayvan Sağlığı Anadolu Teknik Ziraat Meslek Lisesi ilçe ekonomisine değer katacak' diye konuştu.


AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Baklan ilçesinde esnafla, partililerle bir araya geldi. Tin, vatandaşlarla buluşup hasbihal ederek İl Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Altunbaş, Özcan Görmez, Mustafa Tin, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan İlçe Başkanı Tamer Şen ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla görüştü. Baklan ilçesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin, ilçede ilk görüşmeyi parti binasında gerçekleştirdi. Milletvekili Tin, “Hep birlikte büyük fedakarlıklarla inşa ettiğimiz güçlü Türkiye yolculuğumuzu değerlendirdik. Esnafımızı ve kahvehanelerdeki vatandaşlarımızı selamladık. Esnafımız bu topraklarda bin yıllık ahilik geleneğini büyük fedakarlıklarla yaşatıyor. Bizler de ihtiyaç duyulan her alanda toplumun tüm kesimlerine destek veriyoruz” dedi.

“Baklan’da yeni yatırımların inşaatları sürüyor”

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’i ağırladı. Baklan Belediye ziyaretinde çalışmalarla ilgili bilgiler alan Milletvekili Tin, “İlçemizde güzel işlere imza attı, kendisine başarılar diliyoruz. Milletimizin gönlündeki projeleri hayata geçirmek için büyük efor sarf ediyoruz. Baklan’da TOKİ’ler hızla yükseldi. Yeni yatırımların inşaatları sürüyor. Milletimize verdiğimiz sözleri sırasıyla yerine getiriyor, hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz. Kısacası vatandaşımızın teveccühüne mazhar olabilmek için azimle çalışıyoruz. Bizleri muhabbetle bağrına basan çalışkan, samimi ve gayretli hemşehrilerimize müteşekkiriz” şeklinde ifade etti.

“Verdiğimiz sözleri sırasıyla yerine getiriyoruz”

Baklan ilçesinde yapılan yatırımların yeni projelerle desteklendiğini söyleyen Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Baklan'ımızda hayata geçirdiğimiz projelerimizde Denizli milletvekillerimizin emekleri ve gayretleri son derece önemlidir. Ankara'ya her gidişimizde bizleri yalnız bırakmayan ve kapıları sonuna kadar açan Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere yatırım, hizmet sevdalısı herkesin el ele verdiği bu süreçte projelerimize ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Kent merkezinde ne varsa ilçelerde de olması gereken ne varsa yapmaya çalışıyoruz. İlçemize gelen değerli AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’le birlikte yapımı devam eden projeler hakkında bilgi alış verişi gerçekleştirdik. TOKİ, doğalgaz ve yeni yatırımlar için desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederiz” diye konuştu.

“2 bin 203 metrekare kapalı alana sahip lisemiz 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazır hale gelecek”

Baklan Belediyesi’nin girişimi olan Tarım Teknolojileri ve Hayvan Sağlığı Anadolu Teknik Ziraat Meslek Lisesi’nin yapımının bitmek üzere olduğunu anlatan Başkan Gülsever, “2023-2024 eğitim öğretim yılına hazır hale gelecek olan Tarım Teknolojileri ve Hayvan Sağlığı Anadolu Teknik Ziraat Meslek Lisesi ilçe ekonomisine değer katacak. 92 bin hektarlık Baklan Ovası üzerinde yer alan ilçede halkın tamamı tarımsal üretim yapıyor. İlçemizde çiftçilerimizi, gençlerimizi faaliyet konusu olan ilimle, teknolojiyle daha yakından buluşturacak olan, Tarım Teknolojileri ve Hayvan Sağlığı Anadolu Teknik Ziraat Meslek Lisesinin açılabilmesi için gerekli görüşmeler yapıldı. Toplam 2 bin 203 metrekare kapalı alana sahip binamız belediyemiz tarafından tamamlanma aşamasındadır. Tarımı, üretimi ve üreticiyi ön planda tutan ve bizlerin önünü açan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bu konuda destek olan Milli Eğitim Bakanlığımıza, Tarım ve Orman Bakanlığımıza ve Valiliğimize, tüm kurum, kuruluş temsilcilerine, Baklan halkımıza teşekkür ederiz” dedi.