2019'dan bu yana Acıpayam'da rakamlar konuşuyor

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi partilerde aday belirleme süreci devam ediyor. Acıpayam ilçesinde şu ana kadar açıklanan tek aday CHP'li Levent Yıldırım oldu.

2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde; Acıpayam’da Cumhur İttifakı Adayı Hulusi Şevkan ile Millet İttifakı Adayı Âlim Arslan aday gösterilmişti.

Seçimde; yüzde 42,85 ile 15 bin 579 oy alan Millet İttifakı adayı Alim Arslan, yüzde 54,24 ile 19 bin 553 oy alan Cumhur İttifakı adayı Hulusi Şevkan’a yenilmişti.

BU SEÇİMDE RAKİPLER GÜÇLÜ!

31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi de adaylar belli olmaya başladı. Acıpayam’da adaylığı netleşen tek isim CHP’li Levent Yıldırım oldu. Bunun karşısında AK Parti’de aday belirleme süreci devam ederken mevcut Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Mahir Altuğ, Fikret Gümüş, Mehmet Keskin ve Kadir Özdemir yetki bekleyen isimler arasında yer alıyor.

Büyük Birlik Partisi’nden Ramazan Subay ilçeden aday adayı olarak başvuru yapan tek isim oldu. Henüz resmileşmese de Subay’ın partisinden aday gösterilmesi bekleniyor.

Mustafa Karapınar

acıpayam 2024 yerel seçimler denizli adayları Hulusi Şevkan Mahir Altuğ Fikret Gümüş Mehmet Keskin Kadir Özdemir Levent Yıldırım