2. Amatör D Grubu'nda bu hafta

Fatih Salmansar 2. Amatör D Grubu'nda son haftalara yaklaşmışken şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. Bu pazar günü oynanacak olan maçlarda D Grubu'nun kaderi belirlenecek.

 

2022-20223 Futbol Sezonu'nda, Fatih Salmansar 2. Amatör D Grubu'nda tüm takımlar tam gaz mücadeleye devam ediyor. 2. Amatör D Grubu'nda lider olan Pamukkale Gençlerbirliği Spor Kulübü topladığı 20 puanla 1. sıradaki yerini korumayı amaçlıyor. Rakibi Yenicekentspor'da ise işler daha da zor. 3 puan alarak rakiplerinin yerini almak isteyen ekip play-off'lar için elinden geleni yapıyor. Tek 1 puanın bile çok değerli olacağı bu maçta heyecan dorukta. Pamukkale Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Yenicekentspor'un kozlarını paylaşacağı maç, pazar günü saat 16.00'da Akköy Stadı'nda oynanacak.

Pazar günü oynanacak bir diğer maçta play-off'lar için çok önemli olacak. Fatih Salmansar 2. Amatör D Grubu'nda 1.'liğe ortak olmak isteyen Haylamaz Spor Kulübü ile son sıradaki Başkarcı İdman Yurdu Spor Kulübü karşı karşıya gelecek. Haylamaz'ın liderlik için kazanması gerektiği bu maç, pazar günü saat 16.00'da Güney Stadı'nda oynanacak.