2. Amatör C Grubu'nda kazananlar belli oldu

Fatih Salmansar 2. Amatör C Grubu'nda son haftalara yaklaşmışken yüksek tempolu maçlar oynanmaya devam ediyor. Son bir hafta kala kazanan takımlar ligde rahat bir nefes aldı.

2022-20223 Futbol Sezonu'nda, Fatih Salmansar 2. Amatör C Grubu'nda son haftalara yaklaşmışken heyecan artıyor. Grubun liderlik koltuğunda Genç Ümitlerspor Kulübü için sonuç her şey güzel olsa da play-off'da oynamak isteyen takımlar coşkulu mücadeleye devam ediyor. Akkonak Stadı'nda oynanan Gökbörügücü Spor Kulübü ve Servergazi Futbol Kulübü arasında oynanan maçta bunlardan biri. Attığı 4 golle yeşil sahadan 3 puanla ayrılan Gökbörügücü ekibi play-off umutlarını sürdürüyor. Özellikle gelecek haftayla beraber onlar için işler kesinleşecek. 

Fatih Salmansar 2. Amatör C Grubu'nda bir diğer önemli maçta Emirhisarspor ile Mehmetçik Mahallesispor arasında gerçekleşti. Bu maçla beraber C Grubu'nda işler değişti. 2-1'lik sonuçta rakibini mağlup eden Emirhisarspor, sahadan 3 puanla ayrıldı. Öte yandan bu maça kadar 2. sırada bulunan Mehmetçik Mahallesispor için işler ciddileşti. Sezonun bitmesine bu kadar yakınken alınan bu mağlubiyet play-off için işleri zorlaştırdı. Artık 2. sırayı paylaşan takımlar son haftada play-off için sahada ter dökecek.